Gezinsvakantie

Gezinsvakanties: voor elke familie wat wils

Vakantie is hét moment bij uitstek om van elkaars gezelschap te genieten. De herinneringengaan vaak nog jaren mee. Hoe de gezinsvakantie eruitziet, dat is voor iedereen verschillend. Veel families houden van een rustige strandvakantie in een hotel met veel faciliteiten voor kinderen. Anderen gaan graag back to basics tijdens een kampeervakantie of houden van een actieve vakantie.

Mare Tours biedt voor ieder wat wils. Kijk hieronder welke reizen u het meest aanspreken:

Vliegvakantie

Met het vliegtuig vertrekken maakt het vakantiegevoel helemaal compleet. Het is bovendien de snelste manier om ter plaatse te geraken, zodat het geduld van u en uw kinderen niet te lang op de proef moet worden gesteld.

Wij bieden vliegvakanties aan naar bestemmingen over de hele wereld. In Turkije biedt Mare Tours vliegvakanties aan naar onder meer Side, Kizilagac en Antalya.

Strandvakantie

Voor families biedt Mare Tours verschillende vakanties in mooie hotels met faciliteiten die ideaal zijn voor kinderen.

Daartoe horen onder meer hotels van de Sentido-keten in Spanje enGriekenland, die allemaal aan het strand gelegen zijn. In Griekenland en Turkije bieden we ook reizen aan naar de mooie Mitsis-hotels.

Actieve vakantie

Voor avontuurlijke families heeft Mare Tours een aanbod actieve vakanties. Zo zitten er heel wat rondreizen in ons pakket, maar ook wandel-, fiets- of zelfs Vespa-vakanties.

Kampeervakantie

Betekent vakantie voor jou en je gezin tot rust komen in de natuur? Dan is een kampeervakantie helemaal iets voor jullie. Ons aanbod bestaat uit kwaliteitscampings waar alle voorzieningen aanwezig zijn, zodat jullie van een zorgeloze vakantie kunnen genieten. De landen in ons gamma kampeervakanties zijn Frankrijk, Italië, Spanje en Hongarije.
Mare Tours biedt je gegarandeerd de laagste prijs op de markt voor jouw gezinsvakantie. Boek nu via het formulier en vertrek op vakantie in juli of augustus.

  • VRAGEN

    Vragen voor je reis? Contacteer ons via onderstaand formulier. Mare Tours bezorgt je zo snel mogelijk een antwoord op je vraag.

  • Vul een waarde minder dan of gelijk aan 9999 in.