Mallorca

Wandelvakantie Mallorca : La Primavera

8-daagse Wandelvakantie op Mallorca


Mallorca het grootste eiland van de Balearen is veel meer dan zon, zee en strand. Natuur- en wandelliefhebbers zullen meteen in de ban zijn van het mooie landschap, de omgeving en het klimaat van het eiland Majorca. Met deelname aan het ” Mallorca Walking Event , een vierdaags wandelevent laten we jullie een andere kant zien van het eiland. Via prachtige wandelpaden ontdekken de deelnemers de charmante dorpen, de prachtige stranden van de kust van Majorca en de indrukwekkende Serra de Tramuntana, de bergketen die door Unesco werd uitgeroepen tot erfgoed van de mensheid. We verblijven in het Flor Los Almendros hotel.

VOORWAARDEN:
Bij reservatie dient u een voorschot te betalen, het saldo dient betaald 6 weken voor vertrek. Na uw inschrijving ontvangt u daarvoor een reisbevestiging en een voorschotfactuur vanwege MARETOURS. Opgelet! Het aantal inschrijvingen is beperkt!
De inschrijvingen worden afgesloten twee maanden voor afreis volgens beschikbaarheid, tenzij vroeger volgeboekt. Minimum aantal deelnemers 15

Prijs

€ 819 per persoon in een tweepersoonskamer op basis van half pension. Inbegrepen volledig programma zoals beschreven met verplaatsingen, lunches of lunchpakket op verplaatsing en gidsen.
Single kamer: € 85,00 supplement.
OPGELET: € 30,00 korting p.p. voor aangesloten leden van Wandelsport Vlaanderen.
Betekent € 789,00 voor aangesloten leden Wandelsport Vlaanderen op basis v.e. tweepersoonskamer.

Inbegrepen

– Vlucht heen en terug vanuit EINDHOVEN AIRPORT .
– Verblijf 8 dagen/7nachten op basis van halfpension in comfortabele kamers hotel Flor Los Almendros***
– Iedere dag uitgebreid gevarieerd ontbijtbuffet
– Deelname aan de La Primavera – Mallorca Walking Event van 12 tem 15 april 2018. Iedere deelnemer kan ervoor kiezen om 30, 20 of 12 km per dag af te leggen. Elke dag is er een gezamenlijke start in het Village dorp waar je terecht kan met uw vragen en een laatste natje of droogje. Onderweg zijn er verschillende stoppunten met toiletten, fruit en drank. Medische bijstand is eveneens voorzien. Alle wandelroutes zijn volledig uitgezet met bewegwijzering.
– Transfers ter plaatse volgens programma
– Halve daguitstap op de eerste verblijfsdag

Niet-inbegrepen

– Facultatieve reis- en bijstandsverzekering
– Facultatieve annuleringsverzekering
– Fooien en persoonlijke uitgaven
– Niet vermelde diensten , overige maaltijden en dranken niet vermeld in het programma