Frankrijk

Wandelvakantie Franse Pyreneeën met BUS : gastronomie, natuur en cultuur in de Katharen

€ 924pp

8-daagse Wandelvakantie in de Franse Pyreneeën (met comfortabele Vayamundo-bus)


Onder begeleiding van een Wandelsport Vlaanderen reisleider, bieden we een 8-daagse wondermooie en super verzorgde wandelvakantie in de Franse Pyreneeën – Katharenland aan. We verblijven in het vakantiedomein Vayamundo l’Espinet-Quillan gelegen in een voormalige wijngaard.

FORMULE KAMERTYPES:
– Een studio voor één of twee personen
– Een huisje met een aparte slaapkamer voor twee personen
– OPTIONEEL : een ruimer huis voor vier personen met 2 slaapkamers en badkamer. Gelieve bij boeking te melden dat u met twee koppels het huisje gaat delen. De namen van het andere koppel vermelden.

VOORWAARDEN:
– Bij reservatie dient u een voorschot te betalen. Het saldo dient betaald te worden zes weken voor afreis. Na uw inschrijving ontvangt u een reisbevestiging met voorschotfactuur vanwege Vayamundo Travel
– Speciale voorwaarden voor wandelclubs die in groepsverband willen inschrijven.

Niet-inbegrepen

– inkom musea/uitstappen en extra degustaties
– fooien buschauffeur en persoonlijke uitgaven
– niet vermelde diensten

Periode

– Van maandag 17/09 tem maandag 24/09/2018 voor de reizenden per vliegtuig
– Reis met comfortabele busrit van zondag 16/09 tem maandag 24/09/2018. Het betreft een nachtreis, met diverse opstapplaatsen in Vlaanderen (afhankelijk volgens de inschrijvingen). Aankomst op maandag 17/09/2018. Terugreis op maandag 24/09/2018: dagreis met diverse afstapplaatsen in Vlaanderen.

Prijs bustransport

– € 954 per persoon in een tweepersoonskamer (studio of villa voor twee personen) op basis van volpension. Inbegrepen volledig programma zoals beschreven met verplaatsingen, picknick en gidsen.
– Single kamer : € 105,00 supplement
– Wandelsport Vlaanderen leden met geldige lidkaart genieten € 30 korting.
– Betekent € 924 per persoon voor aangesloten WSLV-leden op basis van een tweepersoonskamer.

Inbegrepen

– Keuze uit een heen- en terugreis naar/van het vakantiedomein met Luxe**** comfortabele Vayamundo-bus of een vlucht heen en terug vanuit Brussels Airport naar Toulouse.
– 8 dagen / 7 nachten verblijf op basis van volpension. U zal verblijven in een studio en/of huisje van 2 personen (volgens beschikbaarheid op het moment van de reservatie). Alle huisjes hebben een balkon of een terras met uitzicht op de bergen. Vakantiedomein met ongelimiteerd gebruik van het binnen- & buitenzwembad.
– Maaltijden worden genomen in restaurant ” Le Brantalou ” , pick-nick is voorzien voor de dagwandelingen of uitstappen.
– dagelijks aperitief voorafgaand aan het diner
– 1 fles Blanquette de Limoux per studio/villakamer
– Lunchpakket voor de terugreis
– Full Hotel Service : elke dag worden de bedden opgemaakt, handdoeken vervangen , schoonmaak inbegrepen
– avondanimatie (dans en ambiance gedurende drie avonden)
– alle dagen geleide wandelingen van divers niveau met gediplomeerde wandelgids Guide de France en begeleiding van Wandelsport Vlaanderen. Dagelijks wordt tevens een culturele en/of gastronomische uitstap met Vlaamse gids aangeboden.
– Alle verplaatsingen voor de groepswandelingen of de uitstappen.
– De verblijftaksen/toeristenbelasting