PRO Reizen: Hotels met faciliteiten voor Pro’s

Een pro reis is de ideale gelegenheid om het golfseizoen te eindigen of te beginnen. Een reis waarin de pro en leerlingen de onderlinge band versterken. Golf by Ratio & Mare Tours begeleiden professionals van a tot z in het organiseren van een golfreis. Wij nemen u alle administratieve en wettelijk zorgen uit handen. Zo kan u zich, als professional, u blijven focussen op lesgeven.

Wij bezorgen u een gepersonaliseerd reisvoorstel, volledig uitgewerkt. Daarnaast zijn er nog andere mogelijkheden zoals het bezorgen en opstellen van promotie materiaal. Wij kunnen een flyer of inschrijfformulier te maken en de pro reis te publiceren op onze websites, waar geïnteresseerden zich direct kunnen inschrijven. Ten slotte wordt het administratieve proces compleet overgenomen om u als professional te ontlasten, zelfs de pro fee kan worden opgenomen. Op deze manier kunnen Golf by Ratio & Mare Tours u helpen met een geslaagde Pro reis.

Wij helpen u graag om de pro reis naar uw wensen samen te stellen en samen met u het ideale programma voor de reis met uw groep in elkaar te steken.

Heeft u het idee om te gaan maar nog niet waarheen? Bekijk hier onze voorstellen of maak een vrijblijvende afspraak, dan komen we persoonlijk bij u langs om de wensen te bespreken.

Cyprus

Korineum Golf & Beach Resort ***** Cyprus

Academy – Driving range – putting green – chipping bunker – par 3 holes – 1/7
Spanje

La Manga Club Principe Felipe ***** Spanje

Academy – Driving range – putting green – chipping bunker – 3 x 18 holes

Spanje

La Cala Golf Resort **** Spanje

Academy – Driving range – putting green – chipping bunker – 18 holes  – 1/6

Marokko

Hyatt Place Taghazout Bay ***** Agadir, Morocco

Academy – Driving range – putting green – chipping bunker –  1/11
Spanje

DoubleTree by Hilton & Emporda Golf Club ****

Academy – Driving range – putting green – chipping bunker – 2 x 18 holes – 1/10