Beweging en gezonde voeding zijn de kenmerken
van onze Fit & Gezond Vakantie in Malta

Van 10 tot 17 maart 2018 verblijf je op het mooie eiland Malta in het all inclusive Seabank Resort & Spa. We voorzien de hele week een vrijblijvend programma in het teken van beweging en gezondheid op maat van de deelnemers. De coaches Cecile en Yves en de groepssfeer zullen je zeker motiveren om het hele programma mee te volgen. Graag leggen we de nadruk op vrijblijvend: alles mag, niets moet!

FIT & GEZOND VAKANTIE!?

  • Inspirerende en motiverende tips om je energieniveau weer op peil te brengen.
  • Geen saaie diëten, geen ingewikkelde combinaties, maar wel anders leren omgaan met voeding.
  • Door doelgericht te bewegen, maakt je lichaam positieve stoffen aan die je helpen om te ontspannen.
  • Stap voor stap worden nieuwe gewoontes aangereikt om gezonder te eten, meer te bewegen en bewuster
    te leven.

Kortom, een weekje mindfood in een prachtige zonovergoten omgeving om fit en boordevol energie verder zorg te dragen voor jezelf!

Exclusief voor Plus-abonnees: € 50 korting, dus € 999 p.p.

Cecile

DIËTISTE & MENTAL COACH CECILE

Cecile is een gediplomeerd diëtiste en heeft meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Ze helpt je tijdens de Fit & Gezond Vakantie om een evenwichtige keuze te maken uit het all inclusivebuffet. Verder geeft ze heel wat tips over gezonde voeding en heerlijk gezonde tussendoortjes. Daarnaast weet Cecile als mental coach als geen ander te inspireren en te motiveren.

Wie met Cecile samenwerkt, voelt zich dan ook mentaal enorm gesterkt. Een gezonde en evenwichtige voeding behoort zo voordat je het weet tot jouw nieuwe healthy lifestyle!

All Inclusive Seabank Resort & Spa **** - Hotel Fit & Gezond Vakantie Malta

SEABANK RESORT & SPA ****

Het hedendaagse 4-sterrenhotel Seabank Resort & Spa is uniek op Malta. Het biedt comfortabele en verzorgde kamers, en heeft een volledige renovatie ondergaan. Je vindt er een mooie wellnessruimte en het grootste lagunazwembad van het eiland.

De ligging is ideaal, vrijwel direct aan het brede zandstrand en vlakbij het landelijke plaatsje Mellieha dat een rijke culturele geschiedenis heeft.

Yves

PERSONAL TRAINER YVES

Samen met personal coach Yves starten we de dag op Malta met een verkwikkende wandeling in de zonnige natuur. Verder begeleidt Yves je tijdens de dagelijkse oefensessies body toning, body relaxing, pilates, BBB, core & stability training en veel meer. Het niveau van de sessies is voor iedereen toegankelijk!

Yves heeft van zijn hobby zijn beroep kunnen maken. Na bijna 9 jaar ervaring in de fitnesssector heeft hij als personal trainer zijn eigen firma Personal Trainer Vlaanderen opgericht onder het motto I love sports, I like people and I love life!

malta

€ 999pp

Fit- & Gezondreis Malta

8-daagse Fit- en Gezondreis op Malta