The East

Eastern Values

Vanaf € 759 pp

9-daagse fly & drive

DAG 1 AANKOMST IN NEW YORK

Vandaag kom je aan in New York, de meest populaire stad van de Verenigde Staten en dé citytripbestemming bij uitstek. Overnachting in het hotel.

ACCOMMODATIES (2 nachten)
Standaard in Manhattan: Skyline Hotel of soortgelijk *** 
Standaard in Jersey: Holiday Inn Hasbrouck Heights Meadowlands of  soortgelijk ***

DAG 2 NEW YORK

Vandaag ontdek je New York. Van het iconische Times Square tot het symbool van New York, het Statue Of Liberty. Er zijn  tal van bezienswaardigheden die de moeite zijn om te bezoeken waaronder het Empire State Building, Central Park, Union Square of je kan ook één van de shows op Broadway reserveren. Daarnaast zijn er tal van leuke eetgelegenheden en voldoende winkels voor de shoppers. Overnachting in het  hotel.

DAG 3 NEW YORK-FINGER LAKES-BUFFALO 613 KM

Vandaag rij je voorbij Finger Lakes Country tot aan de Canadese grens. Het is een leuk idee om deel te nemen aan de wijndegus- tatie in Watkinds Glen aan de rand van Lake Seneca. Verder naar Buffalo voor je overnachting.

ACCOMMODATIE (2 nachten)
Standaard: Adam’s Mark Buffalo of soortgelijk ***

DAG 4 BUFFALO-NIAGARA FALLS-BUFFALO 64 KM

Vanuit Buffalo korte rit naar één van de mooiste natuurwon- deren van de Verenigde Staten: de Niagara Falls. Je bezoekt de watervallen langs de zijde van Amerika. Een echte aanrader is een boottocht met de Maid of the Mist. Je kan ook de grens met Canada oversteken voor een wandeling langs Table Rock. Indien je dit wenst kan je lunchen in Skylon Tower, gelegen op 236 m boven de Niagarakloof. Keer terug naar Buffalo voor overnachting in het hotel.

DAG 5 BUFFALO-AMISH COUNTRY 241 KM

Je verlaat Buffalo en ontdekt Pennsylvania Dutch Country, ook gekend als Amish Country. Bij de amish zijn religie, waarden    en traditie onlosmakelijk verbonden met het dagelijkse leven. Ontdek de regio alvorens in te checken in je hotel.

ACCOMMODATIE (1 nacht)
Standaard: Genetti Hotel & Suites of soortgelijk ***

DAG 6 AMISH COUNTRY-GETTYSBURG-WASHINGTON DC 431 KM

Je reist door de Appalachian Mountains langs de Susquehanna River.  Bezoek  het  historische  Gettysburg  Civil  War National Battlegroud. Hier vond in 1863 gedurende drie dagen een hevige strijd plaats met meer dan 51.000 slachtoffers. Nadien verder naar de hoofdstad van de Verenigde Staten, Washington D.C. Overnachting in het hotel.

ACCOMMODATIE (2 nachten)
Standaard: Capitol Skyline Hotel of soortgelijk ***

DAG 7 WASHINGTON DC

Vandaag kan je Washington D.C. ontdekken, met bijna onbe- perkte mogelijkheden om te doen en bezoeken. Het beroemde Smithsonian, waar je meer dan 120 miljoen artefacten vindt verspreid over 16 musea. Je hebt er ook diverse monumenten, parken en overheidsgebouwen die de moeite waard zijn om  te bezichtigen. Het voordeel is dat veel bezienswaardigheden vrijgesteld zijn van toegangsgelden. Overnachting in het hotel.

DAG 8 WASHINGTON DC-PHILADELPHIA 223 KM

Je verlaat de hoofdstad en rijdt door naar de geboortestad van de Verenigde Staten: Philadelphia. In de stad vind je werkelijk een schat aan historische monumenten, vele die verwijzen naar het ontstaan van de Verenigde Staten. Bezoek zeker Independence Hall waar de Declaration of Independence werd ondertekend en het wereldberoemde Liberty Bell. Als lunch raden wij de lokale delicatesse aan, een Philly Cheesesteak Sandwich in Pat Steaks of Genos.

ACCOMMODATIE (1 nacht)
Standaard: Penrose Hotel Philadelphia of soortgelijk **

DAG 9 PHILADELPHIA-NEW YORK 154 KM

Rij terug tot in New York. Vlieg terug naar huis of reserveer nog enkele overnachtingen bij om New York of Philadelphia verder te ontdekken.

INBEGREPEN

 • 8 overnachtingen in vermelde hotels of soortgelijke
 • Verblijf op basis van logies alleen
 • Mare Tours Nederlandstalig roadbook

NIET INBEGREPEN

 • Vluchten
 • Huurwagen en parkeergelden
 • Maaltijden en dranken
 • Optionele excursies, fooien en kruierslonen

DATA & PRIJZEN
Per persoon

Standaard Single Dubbel Triple Quad Kind*
01/04/18 – 31/08/18 € 1.509 € 759 € 552 € 459 gratis
01/09/18 – 31/10/18 € 1.669 € 838 € 606 € 490 gratis

* Kinderen gratis tot en met 11 jaar, indien zij de bestaande bedden gebruiken.
Geen extra bedden, max. 4 personen per kamer (volwassen en kinderen samen).

 • VoornaamNaamGeslachtGeboortedatum 
  Nieuwe rij toevoegen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.