Mare Tours is de exclusieve partner van Air Cruise Collection in België.
We stellen dan ook met enige trots de Air Cruise ‘Parels van de Oriënt’ aan je voor!

 

De meest exclusieve manier om de mooiste locaties van de Oriënt te ontdekken, is ongetwijfeld de unieke 17-daagse Air Cruise ‘Parels van de Oriënt’. Gedurende de Air Cruise verblijf je in luxueuze of bijzondere accommodaties en maak je inspirerende excursies. Je geniet van culinaire creaties van de lokale chefs en maakt kennis met lokale culturen en gebruiken.

Parels van de Oriënt

De Air Cruise brengt je naar zeven landen. Vanaf Rotterdam reis je naar Petra, een van de zeven wereldwonderen, vervolgens naar Agra in India. Hier verken je een ander wereldwonder, de Taj Mahal. Van India vlieg je comfortabel naar Vietnam. Na een bezoek aan Hanoi maak je een 3-daagse luxecruise door een van de mooiste baaien ter wereld: Halong Bay. Je volgende bestemming is Siem Reap in Cambodja. Hier bezoek je het imposante Angkor Wat complex.

Myanmar is een nog vrij onbekende bestemming, maar een parel die erop wacht om ontdekt te worden. Je bezoekt Mandalay en gaat naar het indrukwekkende Bagan. Vroeg in de ochtend, bij het krieken van de dag, maak je een onvergetelijke ballontocht over de vlaktes van Bagan, waar meer dan duizend tempels zijn gebouwd. De exotische Malediven vormen een waar paradijs om heerlijk te genieten van al het goede des levens. Je verblijft hier drie nachten. De laatste bestemming van je reis is Abu Dhabi.

Hoogtepunten

* Vliegreis in privéjet * Aqaba en Wadi Rum * De rozerode stad Petra * Agra en de imposante Taj Mahal * Hanoi Old Quarter * 3-daagse cruise met privéschip door Halong Bay * Siem Reap en Angkor Wat * Ballonvaart over Bagan * Hurawalhi Island Resort op de Malediven * Onderwaterrestaurant 5.8 * Naar de archipel met een watervliegtuig * Abu Dhabi * Exclusieve Emirates Palace * Verblijf in zeer luxueuze hotels en resorts * Heerlijke diners op bijzondere locaties

Vertrek 18 november 2018 | 17-daagse Air Cruise
€ 29.995,- p.p.