Grenzeloze mogelijkheden voor mensen met een beperking

Voor mensen met een fysieke of mentale beperking is op vakantie gaan geen sinecure. Slechts weinig reisorganisaties bieden aangepaste reizen aan. Voor Mare Tours vormt een beperking echter geen belemmering, maar juist een uitdaging. Wij hebben een eigen gespecialiseerde afdeling uitgebouwd, die zich specialiseert in vakanties voor mensen met een fysieke en/of mentale beperking. Wij bieden aangepaste accommodaties aan in rolstoelvriendelijke hotels, verhuren diverse hulpmiddelen en beschikken over aangepaste transfers. Daarnaast organiseren wij excursies die aangepast zijn voor mensen met een beperking en bieden wij persoonlijke begeleiding aan. Onze organisatie ter plaatse is uiteraard Nederlandstalig.

Bovendien bieden we de mogelijkheid om tijdens uw vakantie gebruik te maken van zorgverstrekkende en medische ondersteuning. Wij werken daarvoor samen met een deskundig team dat de nodige logistieke en medische begeleiding garandeert. Op die manier stemmen wij alle onderdelen volledig af op de mogelijkheden en wensen van onze klanten.Een perfecte vakantie is ieders droom. Wij doen er dan ook alles aan om die droom te realiseren en garant te staan voor zowel kwaliteit als een uitstekende service.

Vol­le­dig verzorgd
excursie­program­ma

Mare Tours heeft een gevarieerd aanbod
aan begeleide en niet begeleide excursies.
Zowel rustige als actieve uitstappen zijn
mogelijk, wij hebben voor iedereen wat te bieden.

Sterke kennis en
lo­ka­le contacten

Wij maken gebruik van ons groot sociaal
netwerk en onze respectabele partners
die ons en jouw Nederlandstalig
aanspreekpunt zijn tijdens je vakantie.

Afgestemd op
jouw mogelijkheden

Mare Tours biedt aangepaste accommodaties
aan in rolstoelvriendelijke hotels, verhuring
van hulpmiddelen, aangepaste transfers en
excursies op maat van mensen met een beperking.

Groepsreizen voor mensen met een beperking

Open Groepsreizen

Voor mensen met een beperking bieden wij een aangepast reisaanbod. Kies een reis die bij je past en schrijf je in, alleen of met vrienden. Iedere reis bestaat uit een groepje van 7 gasten en 2 Travelbutlers.

Bij Mare Tours reis je niet zomaar alleen om te reizen, wij proberen ook met de plaatselijke bevolking in contact te komen, op een verantwoorde manier, andere streken leren kennen, andere culturen. Ook binnen onze dagreizen komt dit zeker uitgebreid aan bod.

Groepsreizen voor voorzieningen en organisaties

Iedere leefgroep, woonvorm, vrijetijdsorganisatie kan op Mare Tours beroep doen om een droomreis te realiseren. INCLUSIEf Reizen biedt de nodige ondersteuning en omkadering tijdens je groepsreis.

Wat kan je in ons aanbod kan terugvinden:
 • Minibusreizen naar Kroätië, Slowakije, Denemarken, Polen, Hongarije, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Groot Britannië,…
 • Vliegtuigreizen naar Kos, Kreta, Cyprus, Turkije, Polen, Slovenië, Marokko,…
 • Fietsvakanties en Tri Bike Vakanties
 • Kookweekends, verwenweekends, gastronomische weekends,…
 • Wandelmidweken
 • Boerderijvakanties
 • En zoveel meer!
Begeleiding door Travelbutlers

Een Travelbutler is het aanspreekpunt van de cliënten. De doelstelling van een travelbutler is om de cliënten de vakantie van hun leven te bezorgen. Een Travelbutler heeft een heel uiteenlopend takenpakket. Afwisseling is hier het sleutelwoord! De taken gaan van het voorbereiden en de praktische uitvoering van de planning van de reis tot de verworven kennis over de streek door te geven aan de cliënten of het oplossen van conflicten.

 • Vooreerst ben je de persoon die de medicatie in het oog houdt
 • Opvolgen van het zakgeld, stipt
 • Opvolgen van de persoonlijke hygiëne van de cliënten
 • Een luisterend oor bieden
 • Inschatten van mogelijke conflicten
 • Rust inbouwen in uw aanbod
 • Genieten van de reis
reizen voor mensen met een beperking 429386383
reizen voor mensen met een beperking 259864601

Persoonlijke begeleiding op vakantie

Eindelijk weer eens op vakantie, net als ieder ander, een wens van veel gasten. Maar er zijn zoveel obstakels, er moet zoveel geregeld worden. Mare Tours aangepaste reizen biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van zorgservice. Service en kwaliteit en grensverleggende mogelijkheden! Hiermee onderscheiden wij ons van alle andere aanbieders.

Op vakantie gaan met een beperking kan een uitdaging zijn, het vergt in ieder geval een goede voorbereiding. Zeker als u zorg nodig heeft. Laat de zorgbehoefte dan geen extra drempel zijn. Die mogelijkheid is er wel degelijk!

Mare Tours biedt de mogelijkheid om algemene zorg aan te vragen op uw vakantiebestemming: hulp bij het aankleden, douchen, maaltijdbegeleiding,… of gewoon om even naar buiten te gaan om een wandeling te maken.

Onze partner voor de thuiszorg zorgt voor Nederlandssprekende begeleiding ter plaatse.

Gezondheidszorg

Mare Tours aangepaste reizen biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van medische zorg tijdens de vakantie. Hiervoor werken we samen met een professioneel team dat met internationale dokters en verplegers de noodzakelijke logistieke en medische begeleiding garandeert.

Het is belangrijk om tijdens de vakantievoorbereidingen even stil te staan bij gezondheidszorg en medische hulp. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn van veranderingen in uw gezondheidssituatie en willen u en uw reisgenoten hierbij graag adviseren en ondersteunen.

Omdat wij u de best mogelijke zorg willen bieden, werken we uitsluitend samen met internationaal erkende ziekenhuizen die voldoen aan de Westerse normen. In ieder ziekenhuis zijn er Nederlandstalige tolken aanwezig.

Transfers

Over de transfers van en naar de luchthaven hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken. Mare Tours kan aangepaste transfers aanbieden.

Onze aangepaste minibussen met brede oprijplaat, beschikken elk over 2 ankerplaatsen en 8 stoelen.

Bent u met een grotere groep en niet aangewezen op aangepast vervoer, hebben wij ook reguliere bussen met het aantal zitplaatsen naar wens.

Op de luchthaven wordt u opgewacht door onze chauffeurs. U moet niet zelf op zoek gaan naar een balie.

Terugvlucht

Wij controleren uw terugvlucht en brengen u 1-2 dagen voor vertrek schriftelijk op de hoogte van het tijdstip dat we u komen ophalen in het hotel. Onze chauffeur met aangepast vervoer brengt u naar de luchthaven waar een begeleider u bijstand verleent tot op het vliegtuig. Met deze service kan u zonder zorgen op vakantie.

 • Vul een waarde minder dan of gelijk aan 9999 in.