Vayamundo Clubs

3 clubs, 1 happiness!

Boek je verblijf in de Vayamundo Clubs via jouw Mare Tours Reisshop, 016 50 22 22 of online@maretours.be.

Vayamundo Houffalize

Even ontsnappen aan het hectische leven: dat kan nergens beter dan in de Ardennen. In Vayamundo Houffalize,  temidden de uitgestrekte Ourthevallei, kom je helemaal tot rust in de natuur, of zoek je net het avontuur op, tijdens op maat gemaakte specials voor groepen en families.

Vayamundo Oostende

De kust is dé uitgelezen locatie voor familievakanties. Geniet bij Vayamundo Oostende van een comfortabel verblijf met zicht op zee en van een waaier aan activiteiten: leuke themavakanties, boeiende uitstappen, voordelige last minutes, toffe kinderanimatie, …

Vayamundo Quillan

Ver van huis en toch helemaal thuis: dat is een vakantie bij Vayamundo Quillan, aan de voet van de Franse Pyreneeën. Ruime studio’s en vakantiewoningen, zwem- en sportfaciliteiten, een klasserestaurant, een wellnesscentrum én animatie in je eigen taal: welkom in Zuid-Frankrijk!

Vayamundo Travel

Boek je Vayamundo Travel reis via jouw Mare Tours Reisshop, 016 50 22 22 of online@maretours.be.

Begeleide Rondreizen

Met grote trots stellen we ons aanbod exclusieve rondreizen met Nederlandstalige begeleiding in kleine groepjes voor. Voor elk wat wils! Cultuur, gastronomie, natuur … in Europa of iets verder van huis. Sommige van deze rondreizen staan op de bucketlist van veel mensen.

Reizen voor iedereen

Vakantie op maat, aangepast aan persoonlijke noden van iedere reiziger. Wij zorgen voor jouw aangepast vervoer, toegankelijke hotels en persoonlijke begeleiding tijdens jouw vakantie. Kortom, grenzeloze mogelijkheden voor mensen met een mentale of fysieke beperking.

USA & Canada

Prachtige natuurverschijnselen in de Nationale Parken, magische grootsteden, uitgestrekte zandstranden, helderblauwe meren, werkelijk alles vind je terug in de Verenigde Staten en Canada. Eender wat je wil ontdekken in dit fantastische continent, bij Vayamundo Travel ben je aan het juiste adres.

WalkOn

Bij Vayamundo Travel bieden we onder de noemer WalkOn ook een actief programma aan op maat van iedereen. Al wandelend ontdekt men de leukste plekjes. De plaatselijke Wandelsport Vlaanderen gidsen vertellen je alles over de mooie wandelpaden en de lokale lekkernijen.

Duikreizen

Op zoek naar een duikvakantie? Dan ben je bij Vayamundo Travel aan het juiste adres! Of je een ervaren duiker bent of nog maar pas gebeten bent door de duikmicrobe, in deze duikbrochure vind je vast en zeker de duikvakantie die bij je past. Uiteraard staan onze duikexperten voor je klaar voor bijkomend advies.

Vélove

VéLove wil je inspireren met tal van sportieve en recreatieve fietsbelevenissen. Een leuk fietsarrangement bij Vayamundo aan de Belgische Kust, in de Ardennen of Franse Pyreneeën? Of wil je een van onze andere buitenlandse fietsbestemmingen ontdekken?