93-20

In de 93:20 sportsbar word je terug genomen naar het moment waarop de wereld van elke Manchester City supporter even stil stond. De eerste Premier Leageau titel lag voor het grijpen maar bij een 2-2 stand leek alles op een diepe teleurstelling uit te draaien. Dit was echter zonder Sergio Aguero gerekend. Exaxt op de 93 minuut en 20 seconde scoorde hij, misschien wel het meest memorabele doelpunt uit de geschiendenis van Manchester City.

Het bezorgde de club haar eerste Premier League titel en maakte van Aguero een echte legende. Manchester City heeft dan ook een van haar nieuwste sportsbars volledig in het teken van Aguero gemaakt, het is een fantastich eerbetoon. De belangrijkste kenmerken van de 93:20 zijn:

premium-seats

Premium seats,
beter zicht en betere
stoeltjes

sportbar

Exclusieve toegang
tot de Sportbar
( voor, tijdens en na de match )

matchday-programma

Matchday
programma

manchester-city-1
manchester-city-3
manchester-city-2
manchester-city-4kopie
manchester-city-zitplaatsen

Volgende wedstrijden

charmains-club-logo

The Chairman’s Club

Mare Tours is sinds dit jaar lid van Club Wembley, dit maakt dat wij official overseas travel agent zijn voor het iconische Wembley Stadium te Londen. Zo beschikt Mare Tours over 15 exclusieve seats tijdens tal van top sportevenementen. Niet alleen de seats zijn super, maar het lidmaatschap van Club Wembley zorgt ervoor dat we het stadion betreden via een aparte ingang en toegang krijgen tot een prachtige galerij.

Hier vind je niet alleen restaurants en shops terug, maar ook optredens van diverse kunstenaars en straatartiesten gedurende het evenement. Voor een drankje kan je dan weer terecht in de Wembley Club sportbar, enkel toegankelijk voor Club Wembley leden. Een evenement in Wembley Stadium is meer dan alleen een leuke uitstap, maar een unieke beleving die ongetwijfeld doet smaken naar meer. De meest belangrijke kenmerken van de Chairmain’s Club zijn:

charimansclub-1
charimansclub-2