Verzot op sport?

Ontdek ons aanbod sportevents

Teambuilding
of incentive

Voetbalwedstrijd in de Premier League,
WK Darts, Tennis te Roland Garros,
beachvolleybal in Den Haag, …. Ideaal als
teambuilding binnen je bedrijf
of als incentive voor je klanten.

Reis
op maat

Maretours werkt pakketten uit
op individuele basis. Bied je
kinderen een fantastische reis
aan waar zij hun idool “live”
kunnen zien sporten.
Een reis om nooit te vergeten.

Ladies
Formule

Terwijl je als sportliefhebber de wedstrijd van je dromen bijwoont, kan je partner gebruik maken van de Ladies
Formule. Met deze voucher ter waarde van de bezochte wedstrijd, kunnen dames genieten van een wellnessarrangement, koopjesjacht of een bezoek aan musea.

Mare Tours is sinds dit jaar lid van Club Wembley. Dat betekent dat wij official overseas travel agent zijn voor het iconische Wembley Stadium te Londen. Zo beschikt Mare Tours over 15 exclusieve seats tijdens tal van wereldbekende sportevenementen. Niet alleen de seats zijn super, het lidmaatschap van Club Wembley zorgt er ook voor dat je het stadion betreedt via een aparte ingang en toegang krijgt tot een prachtige galerij.

In de galerij vind je niet alleen restaurants en shops terug, maar ook optredens van diverse kunstenaars en straatartiesten, die tijdens het evenement het beste van zichzelf geven. Voor een drankje kan je dan weer terecht in de Wembley Club sportbar, enkel toegankelijk voor Club Wembley-leden. Een evenement in Wembley Stadium is meer dan alleen een leuke uitstap, maar een unieke beleving die ongetwijfeld doet smaken naar meer.

Top Sports

Ontdek ons aanbod naar sportevents hier.