Nog nooit maakte ik zo'n intiem optreden mee!

Ursula

Reisverslag

muziekreis met Garry Hagger, Peter Koelewijn en Marjan Berger

8 dagen

Samen met 40 fans van Garry Hagger, Peter Koelewijn en Marjan Berger telde ik maandenlang af naar 3 mei, de dag waarop we op reis vertrokken naar Kos. Ik ben Ursula, reisconsulent te Mare Tours Rillaar en reisbegeleider van deze muziekreis. Samen met de 3 artiesten namen we het vliegtuig naar het zonovergoten Griekse eiland om er de vakantie van ons leven te beleven.

Van 3 tot 10 mei verbleven we in het all-inclusive 5-sterrenhotel Kipriotis Panorama. We werden hartelijk onthaald bij aankomst in het hotel. Zelfs de hotelmanager kwam ons persoonlijk groeten en we kregen een drankje aangeboden. We kwamen wat later toe dan verwacht, maar dit vormde geen enkel probleem om alsnog nog te genieten van een uitgebreid buffet in het restaurant.

“Nog nooit maakte ik zo’n intiem optreden mee!
3 top-artiesten die speciaal voor een kleine groep Mare Tours klanten
een privé-optreden geven, het is toch een speciale ervaring!”

Garry Hagger, Peter Koelewijn en Marjan Berger gaven optredens in de discotheek van het resort die tijdens de shows speciaal voor de Mare Tours klanten werd voorbehouden. Exclusief voor onze groep telde de all-inclusive formule ook in deze ruimte. Nog nooit maakte ik zo’n intiem optreden mee. 3 top-artiesten die speciaal voor een kleine groep Mare Tours klanten een privé-optreden geven, het is toch een speciale ervaring! De 3 artiesten kwamen zeer sympathiek over.

Alle fans waren enorm enthousiast en zorgde tijdens ieder optreden opnieuw voor top-ambiance. Je kan niet anders dan mee feesten met deze leuke bende. Naast feesten, was er ook tijd om te genieten van de omgeving. De weergoden waren onze bootexcursie echter niet goed gezind maar desondanks zat de sfeer er enorm goed in, vooral dankzij de artiesten die er volop zin in hadden. Er is zelfs de sirtaki gedanst aan boord!

Deze reis is zeker voor herhaling vatbaar. Als Mare Tours volgend jaar opnieuw een muziekreis organiseert, ga ik graag terug mee als reisbegeleider. Wie gaat er nog mee met mij?

 

Ursula.