The East

Scenic Northeast

Vanaf € 1552 pp

10-daagse Nederlandstalig begeleide rondreis

 

DAG 1 AANKOMST IN NEW YORK

Vandaag kom je aan in het wereldberoemde New York. Deze prachtige stad is onderverdeeld in diverse regio’s of buurten.   In Lower Manhattan vind je Chinatown en Little Italy, het tra- ditioneel Joodse Lower East Side, het kunstige Soho, TriBeCa, East en West Villages, Financial District met tal van wolkenkrab- bers en tot slot het meest gekende: Times Square. Dit laatste New York-icoon werd vernoemd naar de New York Times en is gekend uit tal van Amerikaanse films en series. Naast de talloze billboards vind je er ook diverse megastores en een hele reeks themarestaurants. Overnachting in het  hotel.

ACCOMMODATIE (2 nachten)
Omni Berkshire Place New York of soortgelijk *****

DAG 2 NEW YORK

Na het ontbijt ga je gedurende een halve dag op City Tour door- heen Manhattan. Deze tour start omstreeks 8u45 aan het hotel. Tijdens de tour bezoek je, onder begeleiding van een rasechte New Yorker, tal van beroemde buurten, bezienswaardigheden en attracties. In de namiddag mag je New York verder op eigen tempo ontdekken. Overnachting in het  hotel.

DAG 3 NEW  YORK-BOSTON

Na het ontbijt gaat de reis richting het noorden, naar Boston. Als één van de oudste steden van de Verenigde Staten en één van de meest beïnvloede door de Britse Kroon, was het de geboorteplaats van de oppositie gedurende de Revolutionaire Oorlog. Er zijn dan ook tal van bezienswaardigheden die naar deze periode verwijzen en allemaal zijn ze zeer goed bewaard gebleven. Je maakt een sightseeing tour per bus. Nadien vrije tijd om de stad verder te ontdekken. Overnachting in het hotel.

ACCOMMODATIE (1 nacht)
Sheraton Framingham of soortgelijk  ****

DAG 4 BOSTON-NIAGARA FALLS

Na het ontbijt, een kleine stop in het artistieke stadje Stockbridge. Daarna gaat het verder tot de regio van de Five Finger Lakes, gekend voor zijn vele wijngaarden. Hier wordt halt gehouden  in Geneva, een klein pittoresk dorp aan de oever van Seneca Lake. Nadien gaat het richting de Canadese grens, waar je het natuurwonder van de Niagara Falls  ontdekt.

ACCOMMODATIE (2 nachten)
Old Stone Inn of soortgelijk  ***

DAG 5 NIAGARA FALLS-TORONTO-NIAGARA FALLS

Na het ontbijt staat er een bezoek aan Toronto op het pro- gramma, deze ultramoderne stad staat vol met prachtige bouw- werken. Er worden tal van bezienswaardigheden aangedaan en de tour eindigt aan het gerenoveerde Eaton Centre. Met zijn grote hoeveelheid aan shops en restaurants is dit de ideale plaats om je vrije lunch te nuttigen. In de namiddag gaat het terug naar de Niagara Falls, waar je kan genieten van prachtige uitzichten over de watervallen. Overnachting in het  hotel.

DAG 6 NIAGARA FALLS-AMISH COUNTRY-LANCASTER

Na het ontbijt ga je terug de grens over naar de Verenigde Staten en gaat de reis verder naar het zuiden doorheen de staat New York en Pennsylvania. Deze regio staat gekend omwille van haar inwoners: de Amish of Pennsylvania  Dutch.

ACCOMMODATIE (1 nacht)
Marriott Lancaster at Penn Square of soortgelijk ****

DAG 7 LANCASTER-GETTYSBURG-BALTIMORE-WASHINGTON D.C.

Na het ontbijt gaat het naar één van de meest historische sites uit de Amerikaanse geschiedenis, namelijk Gettysburg. Hier vond in 1863 gedurende drie dagen een hevige strijd plaats met meer dan 51.000 slachtoffers. Voor de vrije lunch wordt er gestopt   in Baltimore, om vervolgens de reis verder te zetten naar de hoofdstad van de Verenigde Staten, Washington  D.C.

ACCOMMODATIE (2 nachten)
Renaissance Washington DC of soortgelijk  ****

DAG 8 WASHINGTON D.C.

Ontbijt. Tijdens een begeleide tour doorheen de stad maak je kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden. Hier mogen zeker The White House, The Capitol, The Lincoln Memorial, etc. niet ontbreken. Tijdens de rest van de dag kan je de stad op eigen tempo ontdekken. D.C. is zeer makkelijk zelf te bereizen en vaak zijn de bezienswaardigheden vrij van toegangsgelden. Overnachting in het hotel.

DAG  9  WASHINGTON D.C.-PHILADELPHIA-NEW YORK

Na het ontbijt verlaat je de hoofdstad en ga je richting The City of Brotherly Love: Philadelphia. De stad was één van de meest invloedrijke steden gedurende de Amerikaanse revolutie en was de originele hoofdstad van de Verenigde Staten. De stad beschikt over tal van historische monumenten en bezienswaardigheden die veel vertellen over het ontstaan van het land. Vandaag eindigt de reis in New York, waar je nog van een vrije avond kan genieten.

ACCOMMODATIE (1 nacht)
Omni Berkshire Place New York of soortgelijk *****

DAG 10 TERUGVLUCHT VANUIT NEW YORK

Ontbijt en afhankelijk van de vluchturen dien je op eigen houtje naar de luchthaven te gaan voor de terugvlucht naar  huis.

INBEGREPEN

 • 9 overnachtingen in vermelde hotels of  soortgelijke
 • Verblijf op basis van logies en ontbijt
 • Exclusief Nederlandstalige begeleiding tijdens de rondreis
 • Rondreis volgens programma in autocar met airco
 • Sightseeing in Boston, Niagara Falls, Toronto, Gettysburg, Washington D.C. en Philadelphia

NIET INBEGREPEN

 • Vluchten
 • Transfers luchthaven – hotel – luchthaven
 • Maaltijden en dranken
 • Optionele excursies, fooien en kruierslonen

Data & prijzen
Per persoon

Budget Single Dubbel Triple Quad Kind
4/5/18, 18/5/18, 1/6/18, 29/6/18, 13/7/18, 27/7/18, 7/9/18 € 2.389 € 1.582 € 1.427 € 1.329 € 820

 • VoornaamNaamGeslachtGeboortedatum 
  Nieuwe rij toevoegen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.