The South

Panoramic Florida

Vanaf € 1346 pp

11-daagse Nederlandstalig begeleide rondreis

DAG 1 AANKOMST IN MIAMI

Vandaag kom je aan in Miami, deze prachtige stad biedt het ganse jaar door heerlijke zonneschijn en mooie stranden. Je vindt er een mix van culturen, deze kan je ontdekken in de diversiteit op architecturaal en culinair vlak. De rest van de dag kan je vrij de stad en omgeving ontdekken. Overnachting in het hotel.

ACCOMMODATIE (2 nachten)
Hilton Garden Inn Miami South Beach of soortgelijk ***/*

DAG 2 MIAMI

Ontbijt. Geniet van het strand aan Miami Beach, maak een wan- deling doorheen het Art Deco District of ga shoppen in één van de gigantische Malls waar er supervoordelige koopjes te vinden zijn. Overnachting in het hotel.

DAG 3 MIAMI-MARATHON

Ontbijt. Je maakt een korte citytour doorheen Miami en de omge- ving van Coconut Grove, Coral Gables, Little Havana en Bayside. Je bezoekt een exotische orchideeënkwekerij en de beroemde tropische fruitstand “Robert is Here”, waar je een heerlijk stukje Florida kan proeven. Vervolgens gaat het naar een hotspot voor vissers: Robbie’s. Hier krijg je even tijd om de altijd hongerige tarpoenen te zien. Tot slot ga je over de Overseas Highway met zijn 42 bruggen naar de Florida Keys. Overnachting in het hotel.

ACCOMMODATIE (2 nachten)
Holiday Inn Express & Suites Marathon of soortgelijke ***/*

DAG 4  MARATHON-KEY WEST-MARATHON

Ontbijt. Geniet van het zwembad of ga snorkelen tussen de Florida Reefs en ontdek de grote diversiteit aan zeedieren. Rond de middag ga je naar het meest zuidwestelijke punt van Amerika, Key West. Je neemt hier de bekende Conch Tour trein om de hoogtepunten te ontdekken. De rest van de dag kan je het eiland op eigen tempo verder verkennen. Je kan ook deelnemen aan een optionele excursie voor een sunset cruise. Vrije keuze voor het diner en na zonsondergang gaat het terug naar het hotel voor de overnachting.

DAG 5  MARATHON-NAPLES-SARASOTA

Ontbijt. Vandaag verlaat je de Keys en ga je terug naar het vasteland. Met een Everglades Airboat Ride observeer je het nabije wildlife. Nadien ga je doorheen het Everglades landschap naar Naples via de historische Tamiami Trail. Er wordt een stop gemaakt in Tin City, een markt te midden van Naples. Na de vrije lunch gaat het verder naar Sarasota. Overnachting in het hotel.

ACCOMMODATIE (2 nachten)
Sandcastle Lido Beach of soortgelijk  ***/*

DAG 6 SARASOTA

Ontbijt. Geniet van een relaxerend dagje aan het zwembad of neem een duik in het warme water van de Golf van Mexico. Ook de omgeving van Sarasota is zeer leuk om even vrij te ontdekken. Overnachting in het hotel.

DAG 7 SARASOTA-TAMPA-TARPON SPRINGS- HOMOSASSA SPRINGS-ORLANDO

Ontbijt. Via de Sunshine Skyway Bridge gaat het  langs  de kust van Tampa naar Tarpon Springs, waar je even stopt in het Greek Sponge vissersdorp. Vervolgens gaat het  verder  naar het Homosassa Springs State Park voor een kennismaking met één van de mooiste natuurlijke bronnen en divers wildlife zoals bobcats (rode lynx), zwarte beren, alligators, etc. Nadien gaat de reis verder tot Orlando. Overnachting in het  hotel.

ACCOMMODATIE (3 nachten)
Park Inn Resort by Radisson of soortgelijk ***/*

DAG 8 ORLANDO

Ontbijt. Geniet van een vrije dag in Orlando. Ga even langs de reisleiding om te kijken welke optionele excursies er kunnen gedaan worden of welke activiteiten leuk zijn om te doen. Orlando heeft een ruime keuze aan pretparken, winkelcentra en beziens- waardigheden. Overnachting in het  hotel.

DAG 9 ORLANDO-DAYTONA BEACH-ST  AUGUSTINE-ORLANDO

Na het ontbijt gaat het richting de kust en breng je een bezoek aan Daytona Beach, de thuishaven van de wereldberoemde Daytona Speedway. Nadien gaat het wat noordelijker naar St. Augustine, dit is de oudste Europese nederzetting in Amerika en bestaat uit een mix van Spaanse, Engelse en Amerikaanse cultu- ren. Je gaat terug naar Orlando voor overnachting in het hotel.

DAG 10 ORLANDO-KENNEDY SPACE CENTER-MIAMI

Ontbijt. Vandaag staat er een bezoek aan het Kennedy Space Center op het programma. Tijdens een begeleide bustour krijg je meer uitleg over de installaties en de geschiedenis van het Center. Vervolgens gaat de reis verder naar Miami. Overnachting in het hotel.

ACCOMMODATIE (1 nacht)
Hilton Garden Inn Miami South Beach  ***/*

DAG 11 TERUGVLUCHT VANUIT MIAMI

Ontbijt. Vandaag ga je op eigen houtje terug naar de luchthaven van Miami voor je terugvlucht naar huis. Het programma kan ook  verlengd worden.

INBEGREPEN

 • 10 overnachtingen in vermelde hotels of soortgelijke
 • Verblijf op basis van logies en ontbijt
 • Exclusief Nederlandstalige begeleiding tijdens de rondreis
 • Rondreis volgens programma in autocar met airco
 • Toegang tot Key West Conch Trein, Robbie’s Tarpon Marina, Everglades Airboat Ride, Homosassa Spring State Park, Castillo de San Marco en Kennedy Space Center

NIET INBEGREPEN

 • Vluchten
 • Transfers luchthaven – hotel – luchthaven
 • Maaltijden en dranken
 • Optionele excursies, fooien en kruierslonen
 • Persoonlijke uitgaven

Data & prijzen
Per persoon

Standaard Single Dubbel Triple Quad Kind
20/04/18 € 2.108 € 1.387 € 1.233 € 1.120 € 563
11/05/18-16/11/18 € 2.045 € 1.346 € 1.202 € 1.099 € 563
 • VoornaamNaamGeslachtGeboortedatum 
  Nieuwe rij toevoegen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.