Curacao

Ocean Encounters

In Curaçao kun je het hele jaar door terecht voor een onvergetelijke duikvakantie.

Lions Dive Resort

Het Lions Dive Resort ligt zeer centraal, op slechts 20 minuten rijden van de lucht­haven, en 10 minuten van de hoofdstad Willemstad.

Het gekende Nationaal Curaçao Onder­water­park en Dolphin Academy liggen op wandelafstand, en het privé strand van het hotel is verbonden met het langste witte zandstrand van Curaçao: ‘Sea Aquarium Beach’, met het populaire Mambo Beach, bars, restaurants en shops.

Het professionele fitnesscentrum Body Beach Wellness Club & Santai Spa is gratis toegankelijk voor gasten van het hotel.

Er is een gratis shuttle service naar Willem­stad, en gratis toegang tot het Sea Aquarium strand en het populaire Mambo Beach. 3 zwembaden, waarvan 1 sportzwembad met een lengte van 50 m en 1 kinder­zwem­bad, maken het aangename resort helemaal af.

De kamers zijn in een typische Nederlands-Caraïbische stijl gebouwd. De 2- en 3-verdiepingen tellende gebouwen zijn om­geven door een tropische tuin. Je kan het strand snel en makkelijk bereiken vanuit elk onderkomen. Ze hebben standaard hotelkamers , hotelkamers met frontaal zeezicht, 2-slaapkamer appartementen rondom het 50 m grote zwembad en luxe suites met prachtig zicht over de Caraïbische zee en een 200 m² ruime penthouse!

 

Prijzen

Prijzen Lions Dive Resort 08/01-21/12/2018 extra nacht
2-pers.kamer run of the house € 731 € 105
1-pers.kamer  run of the house € 660 € 95
2-pers.kamer zijde zeezicht € 830 € 119
1-pers.kamer  zijde zeezicht € 759 € 109
2-pers.kamer frontaal zeezicht € 1.052 € 151
1-pers.kamer  frontaal zeezicht € 981 € 141
2-slaapkamer Lions appartement obv 4 pers. € 1.669 € 239

Inbegrepen
Prijzen per persoon
7 nachten obv logies

Niet inbegrepen:
Vlucht naar Curaçao, met KLM of TUIfly
Maaltijden:
– Ontbijt: €18 per nacht
– Half pension: €59 per nacht
– Vol pension: €79 per nacht
Gedeelde transfer bij KLM-vluchten = €30 per persoon (retour)
Prive transfer = €100 per persoon (retour) / vanaf 3 personen €45 per persoon (retour)

Curaçao

Het Caraïbische eiland Curaçao maakt deel uit van de Benedenwindse eilanden, die buiten de orkaangordel liggen.  Hierdoor kan je in Curaçao het hele jaar door terecht voor een onvergetelijke duikvakantie.

Het afwisselende landschap wordt gedomineerd door cactussen, struiken en typische “waai-” of Dividivibomen.  Mooie baaien met witte zandstranden nodigen uit om naar hartenlust te zwemmen, surfen  en duiken.  Het fantastische klimaat en de vriendelijke bevolking maken het paradijselijke plaatse helemaal af.  Het eiland Curaçao heet je daarom van harte welkom: Bon Bini!

Ocean Encounters

Het hoofdkantoor van Ocean Encounters bevindt zich aan de kleine haven van het Lions Dive Resort.

Hier ligt tevens het beroemde Stella Maris rif. Dit prachtige huisrif is de thuisbasis van een vermist scheepswrak gevonden door het team van Ocean Encounters.

Er vertrekken dagelijks gegarandeerd twee tank boottrips.

In de middag vertrekt er tevens één snorkel- en duiktrip (één tank) naar een van de vele prachtige locaties op Curaçao, een geweldige ervaring voor zowel ervaren duikers als beginners!

Ocean Encounters vertrekt volgens een dagelijkse planning naar diverse locaties verspreid over de wateren van Curaçao. Tussen 12u30 en 13u00 uur keren de boten weer terug in de haven.

Hiernaast biedt het duikcentrum wekelijks enkele speciale trips, inclusief lunch en een duik op een van de meest spectaculaire duiklocaties op Curaçao. Tussen 15u00 en 16u00 uur sta je weer op het droge.

 

Prijzen

Prijzen duikpakketten: 23/12/17-21/12/18
3 dagen 2-tank bootduiken € 275
4 dagen 2-tank bootduiken € 349
5 dagen 2-tank bootduiken € 436
PADI Open Water cursus € 403
PADI Advanced Open Water cursus € 296

Opmerkingen:
Bootduiken: incl lucht, lood & duikgids, pickup hotel / excl duikuitrusting
SSI duikcursussen: incl duikuitrusting, handboek en brevet
SSI Open Water duikcursus: online theorie + 3 dagen training ter plaatse / min. 2 deelnemers vereist

  • Vul een waarde minder dan of gelijk aan 9999 in.